15. kolo
24.11.2007 20:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

SM Caen - Girondins Bordeaux 5:0

O největší překvapení sobotního večera se postaralo Caen. Podprůměrný tým ze spodní poloviny tabulky si v patnáctém kole poradil překvapivě, a navíc hodně vysoko 5:0, s Girondins Bordeaux. To dohrávalo zápas o devíti. Pro tým Francka Dumase to znamená postup na dvanácté místo. Girondins zůstavají stále třetí.

Bordeaux vstoupilo do zápasu v dobré pohodě. Před reprezentační pauzou porazilo Rennes, a tak zápas s Caen neměl být větším problémem. Jenomže stačilo deset minut sobotního duelu a bylo jasné, že to tak snadné nebude. Nicolas Florentin poslal centr do vápna, bek Planus si dával přednost s branářem Ramém a Yoan Gouffran snadno skóroval do prázdné branky. Ani při druhé brance nebyl Ramé úplně bez viny. Jeremy Sorbon to měl až příliš snadné.

Ve druhém poločase měl přijít tlak hostí, ale místo toho pokračovala devastace. Planus fauloval Gouffrana a viděl červenou. Elliot Grandin proměnil penaltu a po něm ještě Juan Eluchans a Remi Gomis dokončili zkázu Girondins.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele