20. kolo
12.01.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Caen - AS Nancy-Lorraine 0:0

Nancy, tým, který se jako jediný udržel v závěsu za favoritem z Lyonu, zajížděl v sobotu na půdu Caen. Proti nováčkovi Ligue 1 potřebovalo Nancy tři body, aby opět udrželo kontakt, ovšem nedokázalo vstřelit ani gól a po bezbrankové remíze se mu Olympique Lyon ztrácí v dáli.

Caen ale není nijak ustrašeným nováčkem, protože se stále drží na čtvrtém místě. Na domácím stadionu mohlo v tomto zápase dosáhnout sedmého vítězství v řadě, ovšem hráči Nancy jsou specialisty na remízy a to bylo ve vzájemném střetnutí dvou týmů z horní poloviny tabulky vidět. Utkání se odehrávalo převážně na polovině hřiště, brankáři moc práce neměli.

Nancy začalo svižně a již v páté minutě se prezentoval střelou Frederic Biancalini, brankář Caen Alexis Thebaux byl však na místě. Ve čtrnácté minutě poté Kim hezky přešel přes Nicolase Seubeho, vypálil z dálky a Thebaux se činil podruhé.

V dalším průběhu hry již přišly pouhé dva střelecké pokusy, oba však stály za to a každá mohla znamenat vítězství. Sedm minut po pauze se Brazilec Kim dostal přes Jeremy Sorbona a řítil se sám na Thebauxe, svoji střelu ovšem namířil hodně mimo. V posledních vteřinách mohlo vítězství urvat i Caen. Elliot Grandin vystřelil, míč byl tečován hostujícím Andre Luizem, spadl přímo k Julienu Toudicovi, který však netrefil cíl, a zápas proto dospěl k bezbrankové remíze.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele