22. kolo
23.01.2008 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Caen - AJ Auxerre 0:0

Zápas mezi Caen a Auxerre branku divákům nepřinesl, a tak se týmy podělily po bodu. Pro Caen to byla už třetí remíza za sebou.

Jak napovídá výsledek, nebyl tento duel zrovna dvakrát na šance bohatý. Ta vůbec první přišla až po čtvrthodině hry, zato byla skoro gólová. Juan Eduardo Eluchans našel parádním pasem osamoceného Yoana Gouffrana, který poslal svůj volej přesně do břevna branky hostí. Ti odpověděli podobným stylem. Lob Daniela Niculaeho skončil jen těsně mimo branku domácího Benoita Costila. To však bylo pro první polovinu vše a fanoušci byli z utkání právem zarmouceni.

Půli druhou načal znovu aktivní Niculae. Ten si tentokráte naběhl na centr Kevina Lejeuneho, který však mezi tyče usměrnit nedokázal. A rumunský forvard hostů nehodlal končit. Kamel Chafni centroval a Niculae poslal směrem na Sorina dašlí nebezpečný volej, jenže brankář Stade Caen se znovu vytáhl. A když ke konci utkání trefil znovu tyč Chafni, skončilo utkání se stejným skore jako začalo, 0:0.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele