17. kolo
08.12.2007 20:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Racing Lens - Le Mans UC 72 1:3

Le Mans se díky vítězství nad Racingem Lens posunulo již na třetí místo v tabulce francouzské nejvyšší soutěže. Potvrdilo tím pozici jednoho z nejatraktivněji hrajícího a zároveň nejefektivnějšího týmu celé Ligue 1.

Hostující tým se ujal vedení proti zlepšujícímu se soupeři ve čtyřiadvacáté minutě. Brazilský střelec Tulio De Mělo zakončil rohový kop Romarica a vsítil svůj desátý gól v této sezóně. Jeho branka bylo ale hodně proti předváděné hře, protože se většinu času hrálo na polovině Le Mans. K vyrovnání vedla velká chyba obrany hostů. Romaric nedokázal odvrátit centr Fabiena Laurentiho, ztracený míč se zjevil u Aruny Dindaneho, který zakončil a srovnal stav.

Lens se na vyrovnání hodně nadřelo, ale moc dlouho si nerozhodného stavu neužilo. V padesáté minutě již bylo opět o branku pozadu. Vedran Runje se srazil s obráncem Lens Lucienem Aubeyem, míč ukradl Gervinho a pohodlně poslal hosty opět do vedení. Poté se Racing opět hnal za vyrovnáním, jenomže si nedokázal vytvořit téměř žádné šance. Naopak Le Mans hrozilo z protiútoků. Gervinha musel vychytat brankář Runje, aby udržel šance na body pro Lens. Jenomže Le Mans se nakonec přeci jen dočkalo třetí branky. Calve utekl po pravé straně, našel ve vápně Anthony Le Talleca a ten rozhodl o vítězství svého týmu 3:1.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele