38. kolo
17.05.2008 20:45 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Třetím sestupujícím se stal tým Racingu Lens

Remíza 2:2 s Bordeaux nestačila domácím fotbalistům k záchraně v nejvyšší francouzské soutěži. Všechny branky padly až v druhé půli, hráči Lens dvakrát prohrávali, ale pokaždé dokázali soupeře gólově dotáhnout.

První poločas přinesl velmi opatrný fotbal z obou stran, za zmínku stojí jen přímý kop Wendela, na který si nejvýše vyskočil Cavenaghi, ale jeho hlavička skončila v náručí domácího gólmana.

Branky začaly padat až po výměně stran. V 65. minutě uvolnil Chamakh Cavenaghiho, který lehkým lobem překonal vybíhajícího gólmana Racingu Lens. Odpověď domácího týmu přišla v zápětí, Jurietti fauloval ve vápně Boukariho a rozhodčí nařídil penaltu. K míči se postavil Monterubbio a s přehledem vyrovnal.

Bordeaux se ale nevzdávalo a osm minut před koncem přidalo další branku. V závaru před domácí brankou se nejlépe zorientoval Bellion a z několika metrů uklidil míč do sítě. Vedení hostů trvalo pouhých 120 sekund, Maoulida prošel obranou Bordeaux a stanovil na konečných 2:2. Ani remíza však nepomohla fotbalistům Lens k záchraně v soutěži, hostům z Bordeaux patří druhá příčka tabulky.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Racing Lens prožívá velké zklamání, na rok se s Lugue 1 loučí. Doufám, že bude brzy zpět !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele