34. kolo
19.04.2008 17:10 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Racing Lens - FC Sochaux 3:2

Fotbalisté Lens dokázali zvítězit nad Sochaux 3:2 a udělat důležitý krok za záchranou. Tři body z dnešního zápasu posunuly domácí tým mimo sestupové příčky. Lens pokaždé vedlo, hráči Sochaux sice stačili vyrovnat na 2:2, na třetí gól domácích už ale odpověď nenašli. V dresu domácích se blýskl Dindane, který vstřelil dvě branky.

Domácí vstoupili do utkání výborně, vedení se dočkali už v šesté minutě. Po rohovém kopu se ve vápně nejlépe zorientoval Coulibaly a hlavou otevřel skóre zápasu. Hosté se snažili vyrovnat, ale dobrou příležitost Pancrateho zneškodnil brankář Runje.

Až druhý poločas přinesl brankové hody. Sochaux vyrovnalo hned po třech minutách druhé půle, Erding vyslal z hranice šestnáctky nechytatelnou dělovku a vyrovnal stav utkání. Lens se však nevzdávalo a do vedení se dostalo v 51. minutě. Dindane oklamal dva obránce hostů a uklidnil míč do sítě. Stejný hráč přidal svou druhou branku dvacet minut před koncem, když do sítě z malé vzdálenosti "uklidil" přesnou přihrávku Monterubbia. Fotbalisté Sochaux už na dvoubrankové vedení odpověď nenašli a v 79. minutě jen upravili skóre na konečných 3:2. Druhý gól hostů vstřelil po rohovém kopu Bréchet.

Vítězství posunulo Lens mimo sestupové příčky, jeho soupeři v bojích o záchranu ale hrají své zápasy až v sobotu večer.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele