10. kolo
06.10.2007 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

RC Lens - AJ Auxerre 2:0

Lens s trenérem Jean-Pierrem Papinem pokračuje ve zlepšených výkonech a v sobotu na Stade Felix Bollaert porazilo 2:0 Auxerre. Díky třem bodům se Racing posunul na patnácté místo v tabulce.

Lens před tímto zápasem vyhrálo pouze jednou a Auxerre nevybojovalo ani jeden bod na hřištích soupeřů, a tak se dala očekávát ve vzájemném střetnutí těchto dvou týmů remíza. Ve skutečnosti měl ovšem navrch Racing Lens. Ve třiadvacáté minutě fauloval v pokutovém území Tamas agilního Oliviera Monterrubia a nařízenou penaltu proměnil belgický útočník Luigi Pieroni. Poté mohl přidat další branku Aruna Dindane, ale jeho šanci uťal zdviženým praporkem pomezní rozhodčí. Hosté se sice hodně snažili, ale příliš šancí neměli. Jedinou velkou příležitost nedokázal zužitkovat Niculae. Tomu krásně do gólové příležitosti naservíroval míč Maoulida. Výborný Monterrubio pak na druhé straně hřiště předložil balon Kaderu Manganemu a ten pojistil body pro Racing Lens.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele