15. kolo
24.11.2007 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Strasbourg - Valenciennes FC 0:0

Hosté z Valenciennes měli v utkání na hřišti Strasbourgu větší šance, ani jednu však neproměnili a odváží si jen bod ze remízu 0:0.

Úvodu zápasu kralovaly obrany na obou stranách, a tak první šance přišla až po půlhodině hry. Domácí útočník Mulenga využil špatného odkopu hostujícího kapitána Ouaddoua, dostal se ke střele, vyznamenal se však gólman Pennetteau. Hosté odpověděli hned za čtyři minuty, Mater našel parádním centrem slovenského útočníka Filipa Šeba a ten trefil břevno.

Po změně stran se jako první opět zapotil hostující Pennetteau, kdyz reflexivně vyrážel pokus Mulengy. Zbytek zápasu už patřil hráčům Valenciennes, kteří si vypracovali dvě slibné šance. V 70. minutě po Belmadiho průniku pálil Roudet a míč z jeho kopačky olízl břevno, čtyři minuty před koncem pak po závaru v malém vápně zakončoval Sommeil, ale bod pro domácí zachránil fantastickým zákrokem Cassard.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele