11. kolo
20.10.2007 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Racing Strasbourg - Girondins Bordeaux 1:1

Souboj týmů z horní poloviny tabulky sliboval pěknou podívanou. Bordeaux, které prohrálo svůj poslední zápas před reprezentační přestávkou doufalo, že si spraví chuť na Racing Strasbourg. Domácí ovšem hostům vypálili rybník už v 15. minutě, kdy Kevin Gameiro nekompromisně poslal svůj tým do vedení po krásném úniku Moulounguiho po straně. O tři minuty později mohl náskok domácích po standardní situaci ještě zvýšit Renaud Cohade, ale brankář hostí Rame zachránil svůj tým od další brankové pohromy. Svoji největší šanci prvního poločasu spálili hosté ve 33. minutě, kdy svůj "samostatný nájezd" neproměnil Diarra.

Ve druhé půli Bordeaux prokázalo, že se jen tak nevzdává a stále zvyšovalo svůj útočný tlak na obranu Štrasburgu, která v 62. minutě nevydržela. Míč do sítě nasměroval David Bellion po nahrávce Diarry. Hosté si dokonce mohli odvést plný bodový zisk, ale vstřelení branky tentokrát zabránilo břevno Cassardovy branky. Týmy se tedy nakonec rozešly smírně, což může být považováno za úspěch spíš na straně Štrasburgu a naopak za zklamaní na straně hostů, kteří si činí ambice na nejvyšší ligové příčky.

Autor: Tomáš Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele