18. kolo
16.12.2007 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Strasbourg - AS Nancy-Lorraine 0:0

Nancy nevyužilo klopýtnutí vedoucího Lyonu a nestáhlo jeho náskok v čele tabulky, získalo také jen jeden bod. Na hřišti Štrasburku uhrálo bezbrankovou remízu.

Do první velké šance zápasu se v 11. minutě dostal domácí Mulenga, jeho střelu brankář hostů Bracigliano neudržel. Celou situaci vyřešil obránce Luiz, který pohotově vykopl míč z brankové čáry. Nancy bylo blízko vstřelení gólu v 18. minutě, prudký přímý kop zahrával Breneguer, ale domácí brankář stačil míč vyškrábnout mimo tři tyče. V první půli měl ještě dobrou příležitost opět Mulenga, jeho střela skončila vysoko nad brankou.

V druhém poločase měl Štrasburk dvě stoprocentní šance, ale Dos Santos a následně Renteira nedokázali dopravit míč do sítě. Dvacet minut před koncem utkání pálil pohotově záložník Nancy Brison, jeho střelu domácí brankář zneškodnil a zápas tak skončil spravedlivou remízou.

Bodový rozestup se mezi prvním Lyonem a druhým Nancy zůstává i nadále čtyřbodový, protože také Lyon v sobotu doma remizoval s Nice 0:0. Štrasburk je na desáté příčce.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele