33. kolo
13.04.2008 20:55 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Olympique Nice 2:3

Paříž je znovu vážně ohrožena sestupem. V domácím utkání s Nice si ještě nedlouho před koncem vedla, nakonec však prohrála 2:3. Nice se díky třem bodům vyhouplo na šesté místo.

Domácí začali aktivně a byli v prvním poločase mnohem nebezpečnější. Pauleta však nedokázal v prvních dvaceti minutách ani jeden ze svých četných střeleckých pokusů přeměnit v gól.

A tak to byli hosté, kteří šli do vedení. Po ojedinělém výpadu se Bakari Koné odpoutal od svého strážce Kamary a krásnou střelou z dvaceti metrů překonal pařížského brankáře Landreaua.

PSG se prosadil až ve druhém poločase. Čtyři minuty po návratu z šaten centroval Rothen, Pauletovu hlavičku ještě brankář Lloris vyrazil, proti Luyindulově dorážce už však byl bezmocný.

Portugalec Pauleta dál hýřil aktivitou, dlouho mu však nepřálo štěstí. Jeho přímý kop si o gól říkal, zastavilo ho břevno. Domácí kanonýr se přeci jen dočkal v 76. minutě, kdy do sítě pohotově uklidil odražený míč.

S PSG to v tu chvíli vypadalo dobře, jenže přišel silný závěr hostů. Obrana Paříže si vybrala dvě slabší chvilky a nechala střelce Nice z bezprostřední blízkosti dvakrát ohrozit Landreaua. Koné i Ederson toho využili a zajistili svému týmu tři body.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proberou se už v PSG konečně ? Uvidíme, ale hl. město si nezaslouží, aby se strachovalo o příslušnost k Ligue 1. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelné, jak si už dva roky po sobě PSG komplikují situaci. Tenhle výsledek to jen korunuje a hl. jakým způsobem k tomu došlo. V klubu, potažmo v týmu je opravdu něco zkaženého. Možná by je ten sestup neměl minout, aby se už konečně někdo probral !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele