24. kolo
09.02.2008 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Le Mans UC 72 0:0

Diváci v Parku princů viděli taktickou bitvu mezi domácím PSG a hosty z Le Mans. V utkání nepadl jediný gól a obě mužstva se rozešla remízou 0:0.

Od začátku utkání se ani jeden z týmů nepouštěl do bezhlavých útoků a většina prvního poločasu se odehrála ve středu hřiště. První šance zápasu přišla ve 24. minutě, kdy nová tvář v dresu domácích Souza našel přesným pasem Armanda, ale jeho hlavička mezi tři tyče nemířila. O osm minut později vyzkoušel pozornost domácího brankáře dalekonosným pokusem Sessegnon. Těsně před koncem první půle mohli jít hosté do vedení, ale Gederova střela mířila vedle branky PSG.

Ve druhém poločase se předvedl brankář Le Mans Pele, který bravurně zneškodnil Yepesovu hlavičku. Do slušné příležitosti se dostal také Pauleta, který se vrátil po delším zranění, ale ani on na hostujícího brankáře recept nenašel.

S postupem času se na kopačky domácích lepila nervozita, do dobré příležitosti se dostal Chantome a když ani sedm minut před koncem utkání nepřekonal brankáře hostí Diané, bylo jasné, že oba týmy si body rozdělí.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele