9. kolo
23.09.2007 18:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Girondins Bordeaux 0:2

Bordeaux po výhře nad Tampere v poháru UEFA dokázalo zvítězit i ve druhém svém zápase v tomto týdnu. Tentokrát skvělou formu Girondins odneslo Paris Saint Germain. Díky brankám Johana Micouda a Davida Belliona se les Girondins minimálně do večera posunuli na druhou příčku Ligue 1.

Za pasivitu pykali domácí již v jedenácté minutě. Micoud se těsně vyhnul ofsajdu a v zakončení se nemýlil. Mickael Landreau byl na jeho střelu krátký. Za šest minut měl velkou šanci na vyrovnání Jerome Rothen, ale Rameho v brance hostů nepřekonal. Brzy po poločase přišlo zvýšení náskoku Bordeaux. Trefil se Bellion. Po něm již nikdo nedokázal najít recept na vstřelení gólu a PSG prohrálo doma s Girondins Bordeaux 0:2.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele