13. kolo
03.11.2007 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympique Lyon - Valenciennes FC 2:0

Lyon si výhrou 2:0 nad Valenciennes v rámci třináctého kola Ligue 1 pojistil opět náskok čtyř bodů na čele soutěže. Branky favorita celého ročníku stříleli ve čtyřicáté minutě Juninho a v šestaosmdesáté minutě Sidney Govou.

Již dříve se v sobotu na odstup jediného bodu dostalo díky výhře nad Bordeaux Nancy, a Lyon chtěl proto opět potvrdit svoji pozici a odskočit pronásledovateli. Les Gones mohli získat sedmé vítězství v řadě. Proti týmu, který má velký problém se střílením branek se to nakonec podařilo.

Také díky absenci hrdiny posledních dvou víkendů, Hateme Bene Arfy, se do základní sestavy do útoku vedle Benzemy a Keity postavil brazilský útočník Fred. S takovým potenciálem v útoku se nic jineho než vítězství nemohlo očekávat. Ve třiadvacáté minutě zakombinoval Fred s Benzemou, naservírovali přihrávku pro Kallstroma, který mířil těsně mimo. Po pár dalších neúspěšně zakončených šancích se Lyon ve čtyřicáté minutě ujal Lyon konečně vedení. Benzema centroval a Juninho se nemýlil.

Ve druhém poločase domácí pokračovali v dobrém výkonu a tři minuty před koncem se po perfektním pasu Juninha lobem přes Penneteaua prosadil Govou, a stanovil tak konečné skóre na 2:0 pro Olympique Lyon.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele