15. kolo
25.11.2007 20:55 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

OGC Nice - Paris Saint-Germain 2:1

Týmu Paris Saint-Germain se letos nedaří, přesto byl venku jediným neporaženým týmem. To už neplatí, z Nice si odvezl porážku 1:2, která pro něj znamená také pokles na sestupové pozice. Naopak domácí se vyhoupli na skvělé páté místo.

Pařížanům úvod zápasu vůbec nevyšel, už po osmi minutách prohrávali. Landreau neodhadl centr, na míč nedosáhl a Lilian Laslandes měl u zadní tyče snadnou pozici k otevření skóre.

Pak se tým Paula Le Guena zvedl. Brzy mohl vyrovnat Clement, ale nedosáhl na centr, pak tváří v tvář gólmanovi neuspěl David Ngog. Vynahradil si to ale hned o chvilku později. Po Dianeho přihrávce nedal tvrdou ranou z voleje Llorisovi šanci - 1:1.

Jenže vyrovnaný stav dlouho nevydržel. Za šest minut se k sólu nadechl Bakari Koné, odolal ataku dvou obránců a překonal Landeaua - 2:1.

Od té chvíle bylo na hřišti jen jedno mužstvo, a to hosté. Krátce po přestávce Rothenovu gólovou hlavičku fantasticky vychytal Lloris, několikrát neuspěl Pauleta. PSG si zasloužilo vyrovnat, ale nebylo mu přáno. Spíše rozhodčí mu nepřáli - po přímém kopu hlavičkoval do sítě Camara, gól mu však nebyl uznán pro sporný ofsajd.

Autor: Petr Starý / soccerlens.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele