11. kolo
20.10.2007 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

OGC Nice - FC Metz 3:1

Povinné tři body proti posledním Métám získali fotbalisté Nice. Za domácí tým zaznamenal dvě branky Bakari Kone. Jedinou trefu hostí zaznamenal Cedric Barbosa, který však nakonec utkání kvůli dvěma žlutým kartám nedohrál.

Kone otevřel skóre už v jedenácté minutě. Kante centroval, hostující obránce Bassong zaváhal a domácí útočník následně propálil brankáře Maricheze. Hosté odpověděli hlavičkou Cissého, kterou pokryl Letizi, domácí Laslandes pak v závěru poločasu napálil břevno. Nice však stále mělo převahu a po změně stran zaslouženě své vedení pojistilo. Barbosa fauloval v pokutovém území Edersona a z následné penalty se podruhé trefil Kone. O majiteli tří bodu bylo definitivně rozhodnuto v 65. minutě, když Kante poslal do sítě přímý kop Hellebuycka. Poté přišly chvíle hostujícího Barbosy. Ten nejdřív zaujal efektními nůžkami, které skončily gólem, v závěru však dostal druhou žlutou kartu a zápas nedohrál.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele