9. kolo
22.09.2007 20:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

OGC Nice - AS Saint-Étienne 3:0

Domácí se dostali do vedení již v sedmé minutě. Florent Balmont zavedl míč na pravém křídle, odcentroval, jeho přihrávka našla Kone a ten nedal Jeremie Janotovi v brance Saint Eteinne šanci. O dvanáct minut později se po akci Cyril Rool k hlavičce dostal opět Kone a bylo to 2:0. Saint Etienne mělo svoji první brankovou příležitost, když se Ilan dostal k zakončení po akci Dimitri Payeta, ale se vytáhl.

Další souboj Ilan – Letizi se odehrál po pauze. Vítězně z něho opět vyšel brankář Nice. V osmatřicáté minutě bylo definitivně jasno o vítězi. Hellebuyck a Job si několikrát vyměnili míč, poté Hellebuyck napřáhl a krásnou střelou zvýšil již na 3:0. Těsně před koncem ještě rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Job, ale Janot jeho střelu kryl. Arbitr však nařídil opakování pokutového kopu. Janot se ale opět ukázal a kryl i druhý pokus. Nice ale přesto vyhrálo nad Saint Etienne v jasném poměru 3:0.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele