26. kolo
23.02.2008 20:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Olympique Nice - AJ Auxerre 1:2

Auxerre udělalo další krůček k záchraně, když dokázalo zvítězit na půdě ambiciózního Nice. Domácí sice od začátku druhého poločasu vedli díky brance Koného, ale Auxerre dokázalo dvěma góly v rozmezí tří minut skóre otočit.

Domácí byli blízko branky po šestnácti minutých hry, ale Laslandesova hlavička jen o milimetry minula branku soupeře. O deset minut později se Hellebuyckův přímý kop otřel o tyč Rioueho svatyně. Nice se branky dočkalo hned v úvodu druhé půle, když se prosadil Koné. Druhý gól mohli domácí přidat o pár minut později, ale míč z Edersonovy kopačky v síti neskončil.

Zahozené šancí musí domácí velmi mrzet, Auxerre totiž dokázalo během tří minut otočit skóre utkání. Za hosty se trefil Niculae a následně Chafni. Na rychlé branky soupeře nenašli domácí odpověď a prohráli 1:2.

Hosté u šest zápasů v řadě neprohráli a v tabulce jim patří 12. místo, Nice je se ziskem 38 bodů na šesté příčce.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Moc dobře Auxerre !!! Situace v tabulce se lepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele