27. kolo
01.03.2008 17:10 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Olympique Lille - Olympique Lyon 0:1

Duel mezi Lille a Lyonem skončil podle očekávání vítězstvím hostů, kteří si díky tříbodovému zisku pojistili první příčku Ligue 1.

Na první větší šanci si museli diváci na Grimonprez-Jooris počkat pěkně dlouho. Ve dvacáté osmé minutě centroval do vápna Juninho, kde našel svého krajana Freda, jenže ten hlavou branku Lille netrefil. O čtyři minuty později si tento brazilský forvard spravil chuť. To se k míči dostal po obdivuhodném sólu Karima Benzemy a tentokráte Fred nezaváhal - 0:1. Fotbal diváky moc nebavil a další přiležitosti v prvním poločase nepřišly.

Narozdíl od první půle tu druhou herně ovládli domácí. Blízko vyrovnání byl Pierre Alain Frau, ale jeho dalekonosný pokus těsně přeletěl břevno. Poté zkoušel štěstí nizozemský střelec Kluivert, mířil vedle tyčky. Tlak Lille pokračoval a pokus Gregoryho Tafforeaua škrtal břevno branky Lyonu. A když ke konci utkání Coupet kryl i pokus Michela Bastosa, Lyon se štěstím zvítězil 1:0.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip - 0

Reagovat
fantomas

žádná zmínka o rekordní návštěvě...tytyty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele