14. kolo
10.11.2007 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Lille OSC - OGC Nice 1:1

Nice pokračuje v dobré formě. Tentokrát zajířdělo k zápasu do Lille, na půdu týmu, kterému se již začalo přezdívat remízový král. Tuto přezdívku v sobotu domácí beze zbytku potvrdili. Remíza 1:1 znamená, že Nice neprohrálo ani svůj čtvrtý zápas v řadě. Nicolas Fauvergue dostal domácí v devatenácté minutě do vedení, ovšem těsně před přestávkou jeho jmenovec a spoluhráč Nicolas Plestan vlastním gólem srovnal stav na konečných 1:1.

Nice šlo málem do vedení již v prvním minutě. Ederson si vyměnil míč s Bakari Konem, ale mladý Brazilec poté mířil vedle. Hosté se za chvíli osmělili znovu. Přímý volný kop Davida Hellebuycka ovšem bez problémů zlikvidoval brnkář domácích Tony Sylva. Z následného protiútoku střílel Franck Beria, ale ani on neuspěl. Nakonec to byli domácí, kdo vstřelil první branku. V devatenácté minutě našel pas Stephana Lichtsteinera přesně Fauvergue, který překonal Lionela Letiziho v brance hostí a otevřel skóre. V šestadvacáté minutě to mohlo být již 2:0. To by ale nesměl Lichtsteiner pálit z dobré pozice nad. Za tuto neproměněnou šanci domácí pykali ve dvaačtyřicáté minutě. Florent Balmont prodloužil míč od Hellebuycka na Habiba Bamoga, jehož střelu tečoval nešťastný Nicolas Plestan a Sylva neměl nárok.

V druhém poločase se sympaticky oba týmy snažily o vítězství. V osmašedesáté minutě uťal slibně se rozjíždějící akci hostů Plestan. O deset minut později se hosté téměř již radovali, ale střela Hellebuycka zamířila na brankouvou kontrukci. Na Fauvergueho pokus pak dobře reagoval Letizi a Lille si připsali svoji osmoou remízu v tomto ročníku Ligue 1.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele