33. kolo
12.04.2008 20:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Olympique Lille - AS Nancy-Lorraine 2:1

Fotbalisté Nancy ztratili třetí příčku v tabulce, když venku nestačili na Lille a prohráli 2:1. Všechny branky utkání padly v první půli, nejprve se po čtvrthodině hry z penalty trefil domácí Bastos. Pět minut před poločasovým hvizdem zvyšoval na 2:0 Mirallas, hosté na jednobrankový rozdíl snížili ve 45. minutě.

První gól padl v 16. minutě zápasu, brankář hostů Bracigliano fauloval v pokutovém území Lichtsteinera a nařízenou penaltu proměnil Bastos. Nancy bylo blízko vyrovnání po půlhodině hry, ale Malongova střela mířila mimo tři tyče. Do dvoubrankového vedení poslal domácí tým šest minut před přestávkou Mirallas, který po výborné Obraniakově přihrávce trefil horní růžek branky Nancy. Hosté vykřesali naději pár sekund před poločasovým hvizdem, na 2:1 snižoval Luiz.

Blízko vyrovnání byli hosté po hodině hry, ale Malonga nedokázal z jediné vážnější šance v druhém poločase překonat brankáře domácích. Hořkou tečkou za utkáním bylo vyloučení domácího Fraua po faulu na střídajícího Berenguera minutu před koncem. I tak ale domácí tým udržel těsný náskok 2:1 a na své konto si připisuje tři body.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele