6. kolo
29.08.2007 20:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Lille OSC - AS Monaco 0:1

Rozjeté Monako opět vyhrálo. Tentokrát to schytalo Lille. Utkání však bylo poznamenáno faktem, že domácí hráli na Stade Lille Metropole o deseti mužích již od pětačtyřicáté minuty. Ludovic Obraniak uprostřed hrací plochy sestřelil likvidačním zákrokem Jerka Leka. Hráči Lille se cítili být sudím poškozeni, ale nezbylo jim nic jiného, než se s tím srovnat. Ještě před vyloučením Obraniaka však Monako vstřelilo vedoucí gól. Obrana Lille se nedokázala rychle zformovat po rohovém kopu, Jeremy Menez poslal míč zpět do pokutového území a Frederic Piquionne zvýšil svůj gólový účet v tomto ročníku Ligue 1 na čtyři zásahy. Lille se sice snažilo, ale proti vyrovnání byl výrazně Stephane Ruffier, brankář Monaka. Navíc si domácí museli dávat velký pozor na českého obra Jana Kollera, který se opět objevil v základní sestavě a který znamenal pro Lille neustálé nebezpečí. Žádná další branka ovšem již nepadla. Monako zdolalo Lille a vyhouplo se na druhé místo Ligue 1.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Béda Kalivoda

Piquionne+Koller=Titul pro Monako!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele