31. kolo
30.03.2008 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Stade Caen 1:1

V zápase Le Mans versus Stade Caen šli sice hosté díky brance Gouffrana rychle do vedení, jenže domácím se relativně brzo podařilo vyrovnat. Branku Le Mans vstřelil Basa. Na tento úspěch už nikdo nenavázal a zápas tak skončil remízou.

Domácí měli na začátku utkání superpříležitost. Basa centroval dlouhý míč na Hassana Yebdu, ten ho nasměroval na kraj vápna k volnému Tulio De Melovi a jeho pěkný volej brankář Caen neméně hezkým zákrok zblokoval. Po této šanci si však začali hosté vytvářet na domácí tlak. Po deseti minutách hry se k míči dostal Nicolas Florentin a ten směrem k domácí bráně poslal pěknou střelu, kterou však nakonec parádně srazil mimo brankář Le Mans Yoann Pele. Hosté se však rychle dočkali. Anthony Deroin prvním centrem Gouffrana nenašel, ale hned na to se k francouzskému útočníkovi míč vrátil a ten ho tvrdým volejem poslal do sítě - 0:1. Jakoby však hosté byli vedením až moc spokojení a doslova přestali hrát. Toho domácí využili. Po půl hodině hry hosté odvrátili rohový kop Le Mans, jenže jen k volnému Daisuke Matsuiovi, ten poslal míč zpátky do vápna na Basu, který nejprve zvítězil nad ofsajdovou pastí a vzápětí i nad brankářem Caen - 1:1. První polovina s tímto skóré skončila.

Ta druhá však tak atraktivní nebyla. Hodně se sice běhalo, jenže za celých pětačtyřicet minut přišla jediná střela na bránu. Koffi Romaric zahrával po osmi minutách druhého poločasu volný přímý kop a jeho nepříjemnou střelu se vší námahou vyškrábl Plante.

Autor: Michäel März / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele