35. kolo
26.04.2008 20:00 CET
3 : 2
(2:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Racing Lens 3:2

Pětigólové drama bylo k vidění v Le Mans, šťastnějším týmem byli nakonec domácí, kteří dokázali zvítězit 3:2 nad fotbalisty Lens. Hlavní zásluhu na výhře Le Mans má Matsui, který se dokázal prosadit hned dvakrát.

Domácího brankáře vyděsil hned ve 13. minutě dalekonosnou střelou Boukari, gólman Pele nedokázal míč udržet, ale následná dorážka Monterrubia mířila mimo tři tyče. Fotbalisté Le Mans se do vedení dostali ve 20. minutě, střela Matsuiho zapadla přesně k levé tyči branky. O pět minut později přidal stejný hráč druhý přesný zásah, když si pohrál s obranou hostů a překonal bezmocného Runjeho. Hosté však dokázali na obdrženou branku najít odpověď a po půlhodině hry snížili zásluhou Dindaneho na rozdíl jediného gólu.

Dvoubrankový náskok zařídil hned ve třetí minutě druhého poločasu Basa, který využil drobného zaváhání hostující obrany. Hosté se snažili vyrovnat, ale do konce dokázali vstřelit jen jednu branku. Střídající Monnet-Paquet přeloboval brankáře Le Mans. Domácí tým už do konce utkání neinkasoval a na své konto si připsal tři body za těsnou výhru 3:2.

Hosté z Lensu zůstávají ohroženi sestupem, od zóny vypovězení je dělí pouze lepší skóre. Le Mans patří osmá příčka se ziskem 51 bodů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele