27. kolo
01.03.2008 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Racing Strasbourg 0:1

Hlavním cílem nováčka ze Štrasburku je udržení v Ligue 1 i pro příští sezónu a k tomuto cíli se velice přiblížil sobotní výhrou nad Le Mans. Důležitým okamžikem utkání bylo to, že Tulio De Mělo neproměnil v poslední minutě pokutový kop a jeho Le Mans tak utrpělo čtvrtou domácí porážku v sezóně.

Rozhodující moment zápasu přišel v dvaadvacáté minutě. Eric Mouloungui našel v pokutovém území Kolumbijce Wasona Renteriu, který hlavou mířil přesně a zařídil jedinou branku tohoto střetnutí. Štrasburk hrál velice organizovaně a nepouštěl Le Mans do větších příležitostí. Naopak hráči hostů vyráželi k smrtícím brejkům. Mouloungui měl šance na zvýšení náskoku v každém z poločasů, ale Yohann Pele držel naději domácích na přijatelný výsledek. Největší šanci Le Mans ze hry měl v jednaosmdesáté minutě Gervinho, ale Stephane Cassard byl připraven zasáhnout. Smolný okamžik pro Štrasburk přišel v devadesáté minutě. Když bek Pierre Ducrocq fauloval ve vápně Stephane Sessegnona a míč si k pokutovému kopu stavěl De Melo. Vypadalo to, že nakonec Štrasburk přijde o dva body, jenomže Stephane Cassard vystihnul směr střely a dokázal ji vyrazit mimo tři tyče.

Autor: Ondřej Štícha / frenchleague.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip - 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele