37. kolo
10.05.2008 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Střelci Olympique Marseille Pelého nezdolali

Nemilé zjištění připravilo mnoha sázkařům na sobotní večer Marseille. V Le Mans totiž překvapivě neurvalo všechny tři body a třetí příčku tak zatím odmítlo. Na Leon-Bollee gól nepadl.

Jelikož Nancy podlehlo Lyonu na jeho půdě, mohl se Olympique Marseille posunout na kýženou třetí příčku, zajišťující ještě účast v předkole Ligy mistrů. Recept na spolehlivého Yoanna Pelého v brance Le Mans však nenašlo. Le Mans hrálo jen o čest, přesto si vytvořilo první šanci utkání ono. Velmi brzy prozkoušel Mandandovu pozornost hlavičkující De Melo. L’OM si muselo na svou první světlou chvilku počkat až do 32. minuty, kdy zkoušel štěstí z notné dálky Cheyrou.

Druhý poločas zahájilo opět aktivněji domácí mužstvo a hned po čtyřech minutách mělo jít do vedení. To by však musel osamocený Geder být o něco málo přesnější, po rohu totiž zacílil jen do tyče. V 58. minutě zaútočilo i Marseille, když Niang pronikl po pravé straně, aby poté odcentroval k noze Valbuenovi, jehož povedený pokus lapil pozorný Pelé. Čtrnáct minut před koncem odmítl Pelé excelentním zákrokem také gól Cheyoroua, jemuž nabil na hranici pokutového území Niang. Na opačném konci hřiště zas pro změnu hlavičkoval Cerdan po standardce do míst, kde byl připraven zakročit Mandanda.

Ani jeden z týmů tak neprolomil nakonec střelecké prokletí a mrzet to bude zejména Marseille, které musí v posledním kole udělat lepší výsledek proti sestupujícímu Štrasburku, než uhraje Nancy doma s Rennes.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele