10. kolo
06.10.2007 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - OGC Nice 2:0

Le Mans se dobrým výkonem v zápase s Nice, podpořeným dvěma brankami, vyhouplo na třetí místo tabulky Ligue 1. Nyní má stejně bodů jako Olympique Lyon a pouze o tři body méně než vedoucí tým francouzské nejvyšší soutěže Nancy.

Nice přijelo na Stade Omnispors Leon Bollee do Le Mans s cílem pokračovat ve výborných výkonech. V posledních šesti zápasech Ligue 1 prohrálo Nice pouze jednou a tři body proti Le Mans by je posunuly mezi nadprůměrné týmy, až někam na šesté místo. Ovšem již od začátku bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem. Domácí Le Mans bylo lepší ve většině herních činností. Specialně Gervinho dostával obranu hostů často do úzkých. Jediným překvapením po úvodních minutách bylo, že první branka padla do branky Nice až po půl hodině hry. Ovšem stála za to. Defenziva Nice nemohla dělat téměř nic. Gervinho lehce unikl svému strážci, poslal balón přes malé vápno na Tulia De Mela a ten otevřel skóre.

Ve druhé půli Gervinho zopakoval svůj průnik, tentokrát naservíroval míč do gólové pozice pro Matsuie a bylo to 2:0. A mohlo pro Nice mohlo být ještě hůře, ale nakonec toto skóre vydrželo až do konce a Le Mans vyhrálo svůj zápas v řadě.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele