18. kolo
15.12.2007 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - FC Lorient 0:0

Le Mans nedokázalo vstřelit gól na domácím hřišti, a tak si Lorient odváží bod za bezbrankovou remízu.

Domácí byli po celé utkání lepším týmem, ale nedokázali vsítit gól. Do první velké šance se dostal Gervinho, ale v posledním okamžiku mu míč z kopačky vzal záložník hostů Morel. Ve 20. minutě střílel nebezpečně opět Gervinho, jeho střelu brankář Audard stačil vyrazit, z následné dorážky Matsui přestřelil branku.

Čtyři minuty po poločasové přestávce nastal v obraně hostů zmatek, kterého však domácí De Melo nedokázal využít. Po hodině hry našel Calve přesným pasem Matsuieho, ale ani on nepřekonal výborného brankáře Lorientu. Těsně před koncem zápasu se neujala dalekonosná střela Romarice, a tak se obě mužstva rozešla bezbrankovou remízou.

Le Mans se drží na třetím místě tabulky, Lorient se nachází ve středu na 10. místě.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele