23. kolo
26.01.2008 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - AS Monaco 1:0

Souboj týmů bojující o poháry nakonec vyzněl lépe pro domácí. Vítězství Le Mans vystřelil Daisuke Matsui.

Utkání načal pěkným pokusem Frederic Piquionne, po kterém se parádně Rodolphe Roche proletěl a střelu nakonec vyrazil. Jeho kolega na druhé straně svému jménu čest neudělal. Roma totiž podskočil Calveho rohový kop a Matsui do prázdné branky neměl problém, 1:0. První půli zakončil stejný hráč v opačné funkci, když na brankové čáře odkopával střelu hostujícího Andersona Nene. Po první půli byli tedy spokojenější domácí.

Druhá pokračovala snahou Monaka o srovnání. Jeremy Menez se prokličkoval do vápna, kde však špatně zamířil a vystřelil zcela mimo tři tyče domácí branky. Hosté celý druhý poločas svého soupeře tlačili, jenže na skvěle chytajícího Rocheho recept nedokázali najít. Nejprve Piquionne střílel mimo, potom znovu Menez, ale Roche jeho pokus kryl a ke konci utkání si domácí gólman poradil i se střelami Camela Meriema a Adriana. A tak se domácí i díky jeho skvělé práci mohli radovat z cenného vítězství.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak tenhle zápas vidím na pěknou remízu 2:2 góly Monaco: Piquionne,Menez

Reagovat
smazaný uživatel

i když obrana Le Mans je průchodná!! Takže 3:2 pro Monaco§ třetí gól Nene!!

Reagovat
smazaný uživatel

no tak sem se netrefil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele