29. kolo
16.03.2008 18:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Racing Strasbourg 3:0

Bordeaux dokázalo v nedělním zápase vyhrát snadno 3:0 nad Štrasburkem, a udrželo si tak náskok na druhém místě Ligue 1 a ani Olympique Lyon se zatím nevzdálil tak, aby ho Girondins nemohli dostihnout.

Hráči Bordeaux šli do utkání s vědomím vysoké porážky od Lyonu z minulého týdne. Když navíc tým Alaina Perrina vyhrál v sobotu 3:0 s Monakem, bylo jasné, že pokud si Girondins chtějí udržet s lídrem kontakt, musí doma bezpodmínečně vyhrát zápas se Štrasburkem. První poločas utkání patřil jasně domácím a nebýt brankáře Stéphane Cassarda, mohlo Bordeuax slavit úvodní branku hodně brzy. Ani Cassard ovšem nestačil v sedmadvacáté minutě na hlavičku Henriqueho, který otevřel skóre. Když už zbývalo do přestávky pouze pár minut, zopakoval si Henrique svoji gólovou radost po další střele hlavou.

Ve druhém poločase byl opět nejvíce vidět Cassard, zneškodnil pokus Marouane Chamakha, ovšem Cavenaghi si poté již věděl rady a stanovil konečné skóre na 3:0 pro Bordeaux.

Autor: Ondřej Štícha / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele