27. kolo
02.03.2008 20:55 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Wendelův hattrick rozhodl o hladké výhře Bordeaux

Záložník Bordeaux Wendel dokázal v rozmezí osmnácti minut vstřelit tři góly a rozhodnout o suverénní výhře nad Paris Saint-Germain. Domácí tým díky svému vítězství opět stáhnul náskok vedoucího Lyonu na rozdíl tří bodů.

Prvních dvacet minut patřilo vzájemnému "oťukávání" obou celků. Po půlhodině hry se do slibné příležitosti dostal domácí Cavenaghi, ale brankáře hostů překonat nedokázal. O pár minut byl úspěšnější jeho spoluhráč Wendel, který pěknou střelou nedal Landreauovi žádnou šanci a otevřel skóre zápasu.

Wendel potvrdil svoji střeleckou formu hned na začátku druhé půle, v rozmezí tří minut vstřelil dvě branky a poslal PSG do kolen. Druhý zásah přidal Wendel chytrou střelou kolem brankáře hostů a svůj hattrick završil přesnou hlavičkou za záda nešťastného brankáře. Domácí byli do konce zápasu na koni a mohli přidat ještě další branky, ale Cavenaghi se nedokázal prosadit.

Čerstvý finalista Ligového poháru Paris Saint-Germain utržil v Bordeaux těžký direkt a stále se pohybuje těsně nad sestupovým pásmem. Domácí tým zůstává v těsném závěsu za Lyonem, na třetí příčku má již náskok sedmi bodů. Bitva o mistrovský titul zůstává po tomto kole stále otevřená.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele