35. kolo
26.04.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Olympique Nice 0:0

Bordeaux splnilo svůj cíl, který si dalo před utkáním. Zisk jednoho bodu za remízu 0:0 s Nice mu zajišťuje účast v miliónové Lize mistrů. Domácí tým se dostal do několika skvělých příležitostí ke skórování, ale žádnou z nich nedokázal využít a proměnit v gól i přesto, že od 31. minuty měl výhodu jednoho hráče v poli – červenou kartu totiž obdržel hostující Jeunechamp.

První šanci zápasu měli hosté, pozornost domácího gólmana z dálky vyzkoušel Ederson. Na druhé straně byl velmi blízko gólu Bellion, ale i brankář hostů byl na svém místě. Po půlhodině hry musel předčasně do kabin hráč Nice Jeunechamp, který velmi tvrdě fauloval Wendela a byl bez milosti vyloučen. O pár minut později se dobře v pokutovém území uvolnil Menegazzo, ale ani on na Llorise nevyzrál.

Dvacet minut před koncem druhé půle šel sám na branku Alonso, ale jeho střelu gólman hostí bravurně zlikvidoval. O osudu utkání mohl v samém závěru rozhodnout Cavenaghi, ale ani jeho pokus v síti neskončil. Oba týmy si tak na své konto připisují po bodu za bezbrankovou remízu.

Bordeaux sice má jistou Ligu mistrů, přesto ho může ztráta mrzet. V případě výhry se totiž mohlo dotáhnout pouhé dva body za vedoucí Lyon a ještě tak zdramatizovat boj o titul.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele