26. kolo
24.02.2008 20:55 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Olympique Lille 0:0

V závěrečném zápase 26. kola nejvyšší francouzské soutěže se diváci gólů nedočkali. Utkání mezi papírově silnějším Bordeaux a remízovým králem z Lille skončilo bezbrankovou remízou. Z tohoto výsledku se může radovat vedoucí Lyon, kterému se podařilo zvítězit a odskočit domácím na rozdíl tří bodů.

Domácí si první vážnější šanci vytvořili v 9. minutě, ale Alonsova střela skončila v rukavicích brankáře Lille Sylvy. V průběhu prvního poločasu se ale začali daleko více prosazovat hosté a byli nebezpečnějším týmem, přestože se museli obejít bez zraněného Kluiverta. Velkou příležitost skórovat měl Frau, ale jeho pokus byl zablokován. V 26. minutě otestoval domácího gólmana z hranice šestnáctky Lichsteiner. Do konce poločasu hosté ještě několikrát zahrozili, ale Bordeaux podržel brankář Ramé.

I ve druhém poločase bylo Lille lepším týmem, ale gólman domácích Ramé opět dokázal několika dobrými zákroky podržet svůj tým nad vodou. Bordeaux mohlo o svém vítězství rozhodnout z ojedinělé akce těsně před koncem utkání, ale Wendelova střela se mezi tyče nevešla. Obě mužstva se tak rozloučila bezbrankovou remízou.

Bordeaux okupuje druhé místo tabulky, na vedoucí Lyon ztrácí tým trenéra Blanca tři body, hostům patří 14. pozice.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bordeaux vyhrajou 2:0...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele