24. kolo
09.02.2008 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - FC Metz 3:0

Bordeaux nedovolilo překvapení a s Métami si jednoznačně poradilo 3:0. Skóre otevřel ve 26. minutě Cavenaghi z penalty, ten samý hráč se trefil i sedmnáct minut před koncem. Tečku za utkáním udělal Diarra a rozhodl o jednoznačné výhře domácích.

Méty sice minulý týden porazily ve Francouzském poháru Štrasburk také rozdílem tří branek, ale tentokrát se překvapení nekonalo. Domácí se dočkali vedoucího gólu ve 26. minutě, Cavenaghi si postavil míč na značku pokutového kopu a Marichezovi v brance Mét nedal sebemenší šanci. Hostující brankář se poté vyznamenal o pár minut později, když si poradil s přímým kopem Micouda.

Hosté, kteří už od září nevyhráli, měli největší příležitost ke skórování v 70. minutě, ale Pjanic společně s Gygaxem domácího brankáře Ramého překonat nedokázali. Opět se prokázalo známé rčení "nedáš, dostaneš". O tři minuty později se po pěkné kombinaci prosadil Cavenaghi. A když se dvě minuty před koncem trefil Diarra, bylo o osudu utkání rozhodnuto.

Domácí zůstávají stále druzí se ziskem 45 bodů, na vedoucí Lyon mužstvo ztrácí 4 body. Méty jsou poslední a míří do druhé ligy.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele