22. kolo
24.01.2008 20:55 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - AS Saint-Etienne 1:0

Bordeaux se podařilo zvítězit nad St. Etienne nejtěsnějším rozdílem 1:0 díky brance Cavenaghiho z 56. minuty. Domácí tým tak zůstává v těsné blízkosti za vedoucím Lyonem, na který ztrácí pouhé tři body.

Diváci viděli velmi vyrovnané utkání, v prvním poločase byl lepší tým St. Etienne, domácí v druhé půli zabrali a podařilo se jim vstřelit jediný gól utkání, který rozhodl o tom, že všechny tři body zůstanou v Bordeaux.

Do první šance se dostal hostující Guarin, ale Rame jeho střelu bez problémů zneškodnil. Hosté mohli jít v 19. minutě dokonce do vedení, přesnou Gomisovu přihrávku Landrin v gól přeměnit nedokázal.

Jediný gól zápasu padl v 56. minutě, Diawara našel Cavenaghiho, ten nadvakrát překonal Vivianiho v brance hostů. Do konce utkání se ani jeden z týmů do vážnější šance nedostal a tak zápas skončil hubeným vítězstvím Girondins 1:0.

Bordeaux je se ziskem 42 bodů v těsném závěsu za Lyonem, hostům ze St. Etienne patří třináctá příčka.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele