25. kolo
16.02.2008 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Sochaux - Stade Caen 1:1

Caen se dál propadá, po debalkech od Marseille a Lens, od nichž inkasovalo deset gólů, uhrálo jen bod na hřišti předposledního Sochaux. Nevyhrálo už pošesté za sebou a uzavírá horní polovinu tabulky.

Domácí byli v prvním poločase lepším týmem, několikrát zaměstnali gólmana Caen Vincenta Planteho. V desáté minutě jej zahřál Maurice-Belay, po půlhodině hry Plante vyrazil další střelu stejného hráče na tyč. Třetí souboj této dvojice už skončil gólem. Graxovu střelu ještě hostující obrana zablokovala, ale míč se dostal jen k Maurice-Belayovi a ten poslal Sochaux při minuty před přestávkou do vedení.

Krátce po změně stran se potvrdilo otřepané pravidlo nedáš - dostaneš. Domácí záložník Stéphane Dalmat ve 49. minutě neproměnil penaltu a za šest minut hosté vyrovnali. Florentin vyslal na zteč Yoana Gouffrana a ten nezaváhal - 1:1. Ve zbytku zápasu měly oba týmy šance na vstřelení vítězného gólu, o něco blíže byli domácí, ale Dagana a po něm Pichota vychytal Plante.

Sochaux tak neprohrálo třetí domácí utkání v řadě, ale v tabulce je stále předposlední s šestibodovou ztrátou na první nesestupovou pozici.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele