31. kolo
30.03.2008 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - Olympique Nice 1:0

Sochaux dokázalo strhnout vítězství na svou stranu "za pět minut dvanáct". Jediný a rozhodující gól vstřelil v 88 minutě Pitau a výrazně tak pomohl svému týmu na cestě za záchranou.

V nudném utkání bylo k vidění minimum šancí na obou stranách, prakticky první vážnější příležitost na sebe nechala čekat až do 20. minuty, kdy se do blízkosti branky Sochaux dostal útočník hostů Koné, ale brankáře Richerta nedokázal prostřelit.

V druhém poločase se domácí pokoušeli ohrozit soupeřovu svatyni z velké dálky, s Dalmatovou střelou si ale Lloris poradil. Celý stadion explodoval dvě minuty před koncem hrací doby. Pitau si pohrál s dvojicí obránců Nice a nechytatelnou střelou zajistil Sochaux veledůležité tři body.

Domácím patří čtrnáctá příčka, hosté z Nice jsou se ziskem 43 bodů na šesté pozici.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele