33. kolo
12.04.2008 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - AS Saint-Etienne 1:1

Bylo jasné už před zápasem, že minimálně jeden z týmů přeruší svou sérii vítězství. U obou týmů činila tři zápasy a u obou týmů dnes skončila. Zachraňující se Sochaux totiž doma se Saint-Etienne remizovalo 1:1 a to i přesto, že domácí jasně ovládli zápas i z pohledu statistik. 8:1 - takový byl celkový poměr střel na bránu.

Hned na začátku byli domácí blízko první branky. Nicolas Maurice-Belay si naběhl na skvělý pas Mickaela Isabeyho a poslal ho směrem k brankáři hostí Jody Vivianimu. Ten míč s námahou vyrazil, k dorážce před prázdnou bránou se znovu probojoval Maurice-Belay, jenže jeho střelu směřující do odkryté sítě odvrátil na čáře Mouhamadou Dabo. O čtyři minuty později se ukázali hosté. Loic Perrin vybojoval ztracený míč ve středu hřiště, perfektně uvolnil Ilana, který se kličkou dostal přes domácího beka Jeremie Brecheta a pohodlně poslal míč do sítě - 0:1. Byla to první a poslední střela směřující od kopaček hostů na branku Sochaux.

Ve druhém poločase však hosté byli blízko druhé trefě. Fredy Guarin napřáhl z dobrých pětatřiceti metrů a jeho střela jen těsně prolétla vedle pravé tyčky domácího týmu. O chvíli později se mohli domácí dočkat srovnání, jenže gólman Saint-Etienne Viviani skvěle zasáhl proti střele Stephane Dalmata, který to zkoušel z podobné vzdálenosti jako před ním Guarin. V 58. minutě hlavičkoval z dobré pozice Guirane N'daw a už to vypadalo na gól, když jeho pokus na čáře vyhlavičkoval hostující Guarin. Přecejen se však domácí dočkali. Maurice-Belay prošel mezi beky Saint-Etienne, nacentroval a na jeho nadýchaný balon si vyskočil Grax, který tak rozhodl o dělbě bodů. O trochu vzrušení na konec se postaral hostující Bafetimbi Gomis, který nebezpečně hlavičkoval těsně mimo branky domácích.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele