18. kolo
15.12.2007 20:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Metz - FC Sochaux 1:2

Souboj dvou posledních týmů francouské Ligue 1 dopadl lépe pro hosty. Domácí FC Metz tak ztrácejí na Sochaux už devět bodů a od první nesestupové příčky je dělí už bodů třináct.

Domácí své fanoušky zatím moc nepotěšili a chtěli to v zápase s týmem na podobné úrovni prolomit. Jenže jejich cíl jim zmařil brzký inkasovaný gól. Běžela jedenáctá minuta utkání, když Mickael Isabey chytře ve vápně našel Erdinga a ten nedal domácímu brankáři Christopheru Marichezi sebemenší šanci, 0:1. Domácí však mohli hned srovnat. Vincent Bessat pěkným centrem našel Juliena Francoise a jeho povedená hlavička škrtala břevno. A domácí snahu o vyrovnání potvrdila i střela Sebastiena Renouarda, která si však cestu do sítě nenašla. Poté se fotbal se vším všudy ze Saint-Symphorien vytratil a do kabin šli domácí znepokojení stavem.

Druhý poločas přinesl větší šanci až po čtvrthodině, to zkoušel štěstí hostující Isabey, ale jeho střela zpoza vápna letěla příliš vysoko. Poslední ránu domácím zasadil deset minut před koncem jejich vlastní spoluhráč. Pascal Delhommeau zahrál ve vlastním vápně rukou a proti domácím se kopala penalta. K ní si stoupl Dalmat a poslal brankáře na opačnou stranu než míč, kterému v cestě do sítě už nic nebránilo. O výsledku už tedy bylo skoro rozhodnuto a domácím se ho podařilo jen kosmeticky poupravit. Stoper Souchaux Damien Perquis kompletně napodobil domácího Delhommeaua a penalta byla nažízena i proti hostům. Pjanic ji zkušeně proměni a stanovil tak konečné skore, 1:2.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele