16. kolo
01.12.2007 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Metz - AJ Auxerre 0:1

Auxerre zvítězilo v Métách 1:0 a na své konto si připsalo šesté vítězství v sezóně. Dánský útočník Thomas Kahlenberg devět minut po začátku druhého poločasu rozhodl, že si všechny body odvezou hosté.

Blízko gólu bylo v 19. minutě Auxerre. Jelen našel v pokutovém území Niculaeho, ale jeho střelu brankář domácích Marichez bravurně zlikvidoval. Méty se do šance dostaly o dvě minuty později, Pjanicova střela však mířila vedle branky. Dobrou příležitost poslat Auxerre do vedení měl Oliech, ale jeho halfvolej trefil dobře postaveného brankáře domácích. Do konce poločasu se do šance dostaly ještě Méty, ale Aguirreho střelu Sorin vyrazil.

V 54. minutě si vyměnil míč Jelen s Oliechem a druhý jmenovaný otevřel skóre utkání. O několik okamžiků mohli hosté vést o dva góly, ale Mariches střelu aktivního Jelena zlikvidoval. Méty se snažili stav utkání srovnat, nejblíže ke gólu měl střídající Gestede, jeho střelu vyrazil brankář Sorin na rohový kop. Domácí se do konce utkání už k žádné výrazné šanci nedostali a Auxerre si tak odváží z Mét všechny tři body.

Auxerre je nyní na 14. místě a pomalu se vzdaluje sestupovému pásmu. Naopak Méty zůstavají na úplném dně tabulky. Na Sochaux, které je o příčku výš, ztrácí už šest bodů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele