12. kolo
27.10.2007 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - OGC Nice 0:0

Domácí Lorient byl na Stade du Moustoir blízko vítězství, ale hosté z Nice nakonec ubojovali bod za bezbrankovou remízu.

Ve dvaadvacáté minutě se od míče opřel střelec Marama Vahirua, míč se otřel o Ulricha Le Pena, ale Letizi v brance hostů tečovanou střelu zlikvidoval. Po něm so o slovo přihlásil Lorient. Olivier Echouafni zkoušel štěstí, ale Fabien Audard byl připraven. V prvním poločase si pak ještě Sylvain Marchal naběhl na centr Fabrice Abriel, ale ani z tohto mráčku nezapršelo. Obrovskou šanci zahodil dvanáct minut před koncem Rafik Saifi. Jeho hlavičku na brankové čáře zneškodnil bek Florent Balmont. Lorient doma remizoval s Nice 0:0.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele