36. kolo
03.05.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - Le Mans UC 72 0:0

Naděje Le Mans na pátou ligovou pozici se zhoršily, po bezbrankové remíze v Lorientu. Fotbalisté Le Mans nedokázali využít své herní převahy a hlavně díky bezchybným gólmanům skončil zápas 0:0.

Vidina pohárové Evropy inspirovala Le Mans k dobrému výkonu a už v prvních minutách hry měli hosté převahu. Stephane Sessegnon zahrával volný kop, brankář Lorientu Fabien Audard byl ovšem připraven a míč vyrazil mimo bránu. Na druhé straně zahrával Ciani rohový kop, míč poslal do pokutového území, Yohann Pele ale míč lapil do svých rukavic. Hráč Le Mans Ndri Romaric zkusil dalekonosnou ránou ohrozit Audarda, gólman domácích ale míč znovu skvěle vyrazil.

Druhá půle patřila hráčům Le Mans, jejich šance ovšem končily mimo bránu, nebo v rukou Audarda. Největší šanci měl v 69. minutě Matsui a Audard jen sledoval, jak se míč od Sylvaina Marchala odrazil těsně vedle tyče. V závěru zápasu ještě Audard ukázal své umění, když dvě nebezpečné Le Tallecovi hlavičky dokázal chytit. Lorient tak uhrál doma s Le Mans remízu 0:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele