27. kolo
01.03.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - AS Nancy-Lorraine 0:0

Nancy nedokázalo využít možnosti snížit náskok na druhé Girondins Bordeaux, když získalo pouze bod za bezbrankovou remízu s Lorientem. Jenomže domácí Lorient teď hraje ve skvělé formě, a proto i Pablo Correa musel přiznat, že to je opravdu vydřený bod.

Nancy nevyhrálo ani v prosinci ani v lednu a na vítěznou vlnu se vrátilo až nyní v únoru. Jenomže ani tak se nadaří tolik jako na podzim, prohra 0:4 na půdě Saint Etienne je toho důkazem. Lorient vstoupil do zápasu s velkou chutí, protože jeho hráči si byli moc dobře vědomi toho, že doma jsou velice silní. Útok domácích vedli hlavně Rafik Saifi a Marama Vahirua. Jenomže územní převaha Lorientu k větším šancím nevedla, a tak se osmělil i třetí tým Ligue 1. Brazilec Kim se rozehrál k velkému výkonu, ale ani jednu příležitost nevyužil. Největší šance zápasu přišla chvíli po poločase. Kim poslal do vápna krásný centr, na který si naběhl Landry N'Guemo, ovšem jeho střelu vynikajícím zákrokem zastavil Fabien Audard. Hlavně jeho zásluhou tedy hrál Lorient s Nancy bez branek.

Autor: Ondřej Štícha / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele