15. kolo
24.11.2007 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - FC Sochaux 1:0

Fotbalisté St. Etienne slaví vydřené vítězství nad zachraňujícím se Sochaux. Tři body si domácí zajistili až osm minut před koncem.

Domácí kontrolovali úvod zápasu a měli první šance, Gigliotti se dostal za obránce a pak společně s brankářem přeloboval i branku, ve 27. minutě se ranou zdálky, která jen těsně minula tyč, prezentoval Feindoundo. Také hostující Isabey poslal svůj dalekonosný projektil jen o kousek mimo, ve 35. minutě mohl Sochaux poslat do vedení Pancrate, ale zblízka hlavičkoval nad.

Host zahrozili i krátce po přestávce, Seneho střelu však vytěsnil strážce domácí svatyně Janot. To se nakonec ukázalo být poslední šancí Sochaux, tempo po zbytek zápasu diktovali domácí. Hrozil hlavně brazilský útočník Araujo Ilan, dvakrát proti němu musel zasahovat Richert. V 82. minutě už se Ilan dočkal, aniž by vlastně věděl jak. Obránce Pichot chtěl odkopnout do bezpečí, trefil však právě Ilana, od nějž se míč odrazil do sítě.

St. Etienne se posunulo na osmé místo, Sochaux zůstává předposlední.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele