12. kolo
27.10.2007 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - AJ Auxerre 0:0

Auxerre získalo svůj první bod ze hřiště soupěře, když dokázalo uhrát bezbrankovou remízu na Stade Geoffrey-Guichard v Saint Etienne. Auxerre postavilo do středu obrané linie tři muže a kvalitní defenzivou si vybojovalo bod. Saint Etienne neprodloužilo svoji sérii vítězných zápasů.

Byo odehráno pouze devět minut, když se Mouhamadou Dabo prosmýkl po pravé straně, nacentroval přesně na Pascal Feindouno, ale ten mířil mimo. Zápas se nehrál v nijak vysokém tempu a určitě se v žádném případě nedá říct, že by šance střídala šanci. Po půli se domácí sice hodně snažili o tři body, ale nebylo jim to nic platné. A když jedinou šanci Auxerre v sobotním zápase zazdil Daniel Niculae, bylo jasné, že jediným možným výsledkem je bezbranková remíza.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Tak teď snad ten kříž už přijde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele