9. kolo
22.09.2007 20:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Nancy se dál drží v čele

Nancy si výhrou nad Lorientem upevnilo první pozici v tabulce Ligue 1. Výhra se sice nerodila snadno, góly padly až v samém závěru, ale výsledek 2:0 nakonec vypadá přesvědčově. Youssouf Hadji zařídil svými dvěma góly, že Nancy pokračuje ve svém skvělém tažení tímto ročníkem Ligue 1 a že se Nancy udrží na čele ještě minimálně další týden.

Lépe začali utkání domácí. V jedenácté minutě mohl poslat Nancy do vedení Marc-Antoine Fortune, ale ve velké příležitosti tváří v tvář Fabienu Audardovi selhal. Po další Fortuneho akci zakončoval Kim, ovšem ani on si na Audarda nepřišel. Do pětatřicáté minuty se hrálo skoro výhradně na polovině Lorientu. Pak se však hosté osmělili, Oscar Ewolo našel Rafika Saifiho, ten vystřelil hlavou, ale Gennaro Bracigliano, brankář Nancy, jeho pokus vyrazil na roh. Za minutu byl na konci další akce Hamed Namouchi, jenomže trefil brankovou konstrukci.

Druhá půle byla o mnoho klidnější a moc šancí se neurodilo. To změnila až dvaaosmdesátá minúta, když Hadji dostal domácí do vedení. Sauget dobře zapracoval ve středu pole, nacentroval míč do vápna, kde se poblíž penaltového puntíku hlavou prosadil Hadji. Druhá Hadjiho gólová hlavička přišla čtyři minuty před koncem. Tentokrát centroval Landry N'Guemo a Hadji pojistil výhru Nancy nad Lorientem.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele