16. kolo
01.12.2007 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - OGC Nice 1:1

V zápase Nice s Monakem padaly branky až v posledních minutách. Nice utrhlo bod za remízu 1:1 v nastaveném čase brankou Liliana Laslandese, a díky tomu si udželo páté místo v tabulce Ligue 1.

Domácí museli být po průběhu zápasu hodně zklamaní, že doma na Stade Louis II nezískali všechny tři body. Navíc když Jan Koller dostal své Monako do vedení v sedmaosmdesáté minutě. Ovšem poslední slovo měl nakonec přeci jenom Laslandes.

Nice málem darovalo Monaku branku již ve dvanácté minutě. Po chybě Florenta Balmonta musel brankář hostů Hugo Lloris předvést parádní zákrok, aby zneutralizoval Neneho. Souboj těchto dvou mužů se opakoval znovu v čtyřiatřicáté minutě a opět měl navrch gólman Nice. Tentokrát Lloris chytil Neneho přímý volný kop. Nakonec mohlo jít těsně před pauzou do vedení i Nice. Balmont našel ve vápně Oliviera Echouafniho, který hlavičkou orazítkoval břevno.

I po přestávce se překonával muž mezi třemi tyčemi Nice. Camel Meriem dostal parádní přihrávku od českého reprezentanta Jana Kollera, ovšem Lloris byl opět na místě. Zbývaly čtyři minuty do konce, když Koller dostal konečně Monako do vedení a každý na stadionu si musel myslet, že to bude stačit. Leandro Cufre odvedl dobrou práci na pravém křídle, odcentroval a našel hlavu Jana Kollera, který se z podobných pozic nemýlí. Jenomže hosté vrhli všechny síly do útoku a vyplatilo se. Vincent Hognon našel Laslandese a ten volejem stanovil konečné skóre.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele