25. kolo
17.02.2008 18:00 CET
0 : 6
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - Girondins Bordeaux 0:6

Tvrdý direkt domácímu Monaku zasadili fotbalisté Bordeaux. První poločas sice skončil bez branek, ale v tom druhém hosté rozehráli fantastickou partii a jejich brankostroj se zastavil na skóre 6:0!

První poločas nepřinesl nijak oslnivý fotbal, do druhé půle ale nastoupil úplně jiný tým Bordeaux a jednoznačně smetl knížecí klub. Skóre otevřel v 51. Cavenaghi, který využil přesné přihrávky Wendela. Další branku přidal o devět minut později Micoud, který nečekanou střelou překvapil Romu v brance Monaka. Třetí gól přidal přesnou ranou v 64. minutě opět Cavenaghi.

Pokud si někdo myslel, že Bordeaux za stavu 3:0 zvolní tempo hry, tak se velice zmýlil. Hosté nepolevili a během závěrečných deseti minut přidali ještě tři branky! V 81. minutě přidal čtvrtý gól Chamakh, o sedm minut později skóroval Micoud. Monacký tým čekal na závěrečný hvizd jako na smilování, než se ale dočkal, inkasoval ještě šestou branku. V nastaveném čase se trefil osmnáctiletý mladíček Obertan a uzavřel gólový účet zápasu na 6:0.

Domácí mužstvo kleslo na devátou příčku. Vysoká výhra přiblížila Bordeaux k vedoucímu Lyonu, který prohrál v Le Mans. Oba týmy tak dělí pouze jediný bod a bitva o mistrovský titul bude ještě velmi napínavá.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no tak to je konec

Reagovat
Kapřík

Ajajaj...tak to je krutý. Rychle na to zapomenout a jet dál, nebo jsme tenhle rok zase v pytli...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele