22. kolo
23.01.2008 20:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - FC Sochaux 1:0

Sochaux se dočkalo první porážky pod novým trenérem Gillotem, z Monaka si odváží prohru 0:1, kterou si zkomplikovalo boj o záchranu v soutěži. Na příčku zajišťující "přežití" v soutěži ztrácí po dnešku šest bodů.

Do první šance se dostal domácí záložník Meriem, jeho střela skončila v náručí gólmana Richerta. Těsně před koncem poločasu měl dobrou příležitost Menez, ale z malé vzdálenosti nedokázal brankáře hostí překonat. Sochaux mělo za poločas jednu vážnější příležitost, Birsa se však neprosadil.

Poměrně nudné utkání rozhodl dvanáct minut před koncem Piquionne. Nenův centr bez problémů prošel obranou Sochaux a střídající útočník neměl se vstřelením gólu problém. Domácí si tak na své konto připisují tři body za hubené vítězství 1:0. Monaco je na pátém místě tabulky se ziskem 34 bodů a pokukuje po evropských pohárech. Sochaux má opačné starosti, je na předposledním místě a stává se vážným kandidátem na sestup.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no snad Moanco potvrdí domácí (téměř stoprocentní) neporazitelnost....

Reagovat
Kapřík

Naštěstí potvrdilo .

Reagovat
smazaný uživatel

jj sice zápas byl slabší, ale vítězství je důležitý!! Sochaux se teď bude zvedat, věřím tomu že se sestupu vyhnou!! Ale jinak gratz MONACO

Reagovat
Kapřík

Já doufám, že to aspoň na to třetí místo letos bude, ztrácíme na něj tři body...zatím to je letos takový tradičně rozporuplný, ale pátej flek je to nejlepší za poslední dobu. A Menez válí !

Reagovat
smazaný uživatel

no menez je v ohromný formě jenom se bojím Interu, aby ho nepřetáhl. ještě a´t chvilku vydrží v Monacu, bohužel je to teď nějak moc velkej trend, z Monaca odcházij hráči, kteří se dostanou do formy, zviditelní se a okamžitě dou dál!! Chtělo by to hráče, kteří by chtěli s Monacem něco dokázat a ne jenom se v něm zviditelnit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele