28. kolo
08.03.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AJ Auxerre - Racing Lens 0:0

Auxerre nedokázalo oplatit Lens prohru 0:2 z podzimní části soutěže. V sobotním večerním utkání si oba týmy rozdělily bod za bezbrankovou remízu.

Domácí vstoupili do utkání lépe, první šanci měl na kopačkách Chafni, ale brankář hostů byl připraven. O několik chvil později se do dobré příležitosti dostal domácí Pedretti, Runje jeho pokus bez problémů zlikvidoval. Racing Lens se mohl dostat do vedení díky velké chybě Traoreho, ale střela Remyho skončila jen těsně vedle domácí svatyně. Pět minut před poločasovým hvizdem střílel Carriere, ale jeho projektil zneškodnil domácí gólman Riou.

Ve druhém poločase mohlo Auxerre strhnout vítězství na svou stranu, ale nevyužilo tří gólových příležitostí. Branku nedokázal vstřelit střídající Jelen, do dvou šancí se také dostal Quercia, ale ani v jedné z nich neuspěl. Oba týmy se tak rozešly bezbrankovou remízou.

Auxerre si udržuje pětibodový náskok nad sestupovým pásmem a se ziskem 36 bodů mu patří 13. pozice, Lens má o dva body méně.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Auxerre jedém !!! Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele